• Bustul lui Ştefan cel Mare şi Sfînt din centul localităţii
  • Formaţia folclorică „Basarabencele”, cond. art. - Emilia Rusu
  • Răstignirea de la intersecţia străzilor Moldova ridicată spre lauda Sfintei Cuvioase Parascheva
  • RC „Ciorescu-Rugby” - campioni la Moscova, 28 iunie 2013
  • Puţinii veterani rămaşi în viaţă lîngă monumentul Eroului necunoscut în parcul din centrul localităţii, alături de primarul comunei Ciorescu – Ino Scripnic, 08.05.2014
  • Tăierea panglicii de la Inaugurarea complexului sportiv – FUTSAL ARENA FMF, 15.11.2014
  • Biserica „Sfînta Cuvioasa Parascheva” din comuna Ciorescu
  • Sfinţirea pietrei de temelie a unui sfînt locaş în satul Făureşti, 21 mai 2014;
  • Biserica "Sfîntul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul" din s. Făureşti

contabil 

1 IULIEZIUA PROFESIONALĂ A FUNCȚIONARULUI PUBLIC ÎN SERVICIUL FISCAL DE STAT

Tradiţional, în prima zi a lunii iulie sărbătorim Ziua profesională a Funcționarului Public în serviciul Fiscal de Stat.Administrarea fiscală are rolul important şi incontestabil în menţinerea echilibrului social şi financiar al oricărei ţări. Activitatea desfășurată de organul fiscal nu înseamnă doar perceperea taxelor și impozitelor, dar, în primul rând, educarea fiscală şi conformarea benevolă a fiecărui contribuabil.

Rolul lucrătorului în serviciul fiscal are o misiune important în activitatea economică a unui stat, pe lângă perceperea fiscal a impozitelor propriu-zisă, este persoana care face legătura dintre contribuabil şi stat mult mai puternică şi, concomitent, cu un grad de responsabilitate mai mare.

În acest sens, rolul funcționarului fiscal care, zi de zi, depune un efort imens pentru a duce mesajul corect fiecărui contribuabil, apare în prim-plan. Cetățenii recapătă tot mai multă încredere în procesul de administrare fiscală și au certitudinea că contribuția lor este gestionată corespunzător.

Cu ocazia zilei profesionale a Funcţionarului Public în Serviciul Fiscal de stat adresez cele mai sincere felicitări tuturor funcţionarilor, lucrătorilor din domeniu administrării fiscal, zicându-le un sincer - Mulţumesc, pentru munca asiduă şi devotamentul incontestabil, dorindu-le mult succes în activitatea de zi cu zi, noi realizări profesionale și împlinirea aspirațiilor.

Cu desosebită consideraţie,

Primarul Comunei Ciorescu,

Ion Scripnic
shadow

 

 

Design şi programare de  " VIKWEB "

 
Vizitatori - 1
Accesari - 1
Susup