Ciorescu - Localități înfrățite

 

În baza acordurilor de colaborare autorităţile administraţiilor publice locale ale acestor localităţi vor avea posibilitatea să beneficieze de schimb de informaţii şi experienţă în domenii ca: administraţie publică locală, educaţie, cultură, comerţ, industrie, agricultură, protecţia mediului, medicină, turism, sport şi altele.

Comuna Ciurea, județul Iași, România


Între Comuna Ciorescu, mun. Chișinău și com. Ciurea, județul Iași s-a semnat un acord de înfrățire a localităților la data de 31 ianuarie 2012.

Ciurea este o comună în județul Iași, Moldova, România, formată din satele Ciurea (reședința), Curături, Dumbrava, Hlincea, Lunca Cetățuii, Picioru Lupului și Slobozia. Comuna are o populație de 11.640 de locuitori.


Comuna Bezdead, județul Dâmbovița, România

 

Între Comuna Ciorescu, mun. Chișinău și com. Bezdead, județul Dâmbovița  s-a semnat un acord de înfrățire a localităților la data de 27 februarie 2018. Protocolul de înfrățire a fost semnat de primarul comunei Ciorescu, Ion Scripnic, și primarul comunei Bezdead, Teodora Anghelescu.

 

Bezdead este o comună în județul Dâmbovița, Muntenia, România, formată din satele Bezdead (reședința), Broșteni, Costișata, Măgura, Tunari și Valea Morii. Populația comunei Bezdead este de 4.595 de locuitori.